Friday, April 16, 2021

Bawal Power Sempoi, Teras Jernang, Bangi

saje nak share ngan korang tempat layan makanan panas best kat Bangi...kalo dulu kedai Bawal & Sotong Power Sempoi ni buka di Cyberjaya tapi tak lama lepas diorang pindah ke Bangi ni, di mana tempat lebih luas dan selesa...makanan pun makin banyakkk pilihan...aku takde nak review semua food yang ada pun, aku just share apa aku makan je laaa...harga pun tak ingat dahhh wehh...cuma nak cakap satu je, makanan kat sini sedappppp...pernah bawa mak abah pada masa berasingan, masa balik dari appointment hospital dan diorang cakap sedappp!puas hati makan...hehehe so aku pun saje la nak share ngan korang...hehehe sila terjah guysss!sotong bakar dia marvelous!sambal bakar bakar dia tu yang sedap!nyummeh!

No comments:

Post a Comment