Monday, August 23, 2021

Taco Bell, Cyberjaya

yeayy setelah bertahun tahunnn aku punya post manjanggg berlambak tertunggak, akhirnya sampai ke post paling terkini...takde post tertunggak dah so far...hahahaha...Alhamdulillah lepas ni kalo pi travel ke JJCM ke pantas la update kan...hikmah pandemik gitu...hahahaha tapi aku rasa aku je semangat update blog lagi...rasanya ramai gila dah blogger kecundang...Supermeng Malaya memang tak nampak bayang dahhh....hahahaha!takpe laa aku share je la selagi mampu kan...mana tauuu info aku share ni dapat bantu orang, so ada laaa saham aku sikit nanti...hehehe...ok untuk post kali ni aku nak share dengan korang aku makan Taco Bell yang famous kat Cyberjaya tu....masa awal buka tu sampai panjang gila orang beratur....semua nak makan kat kedai yang dibawa dari USA ni haa...kecoh Malaysian ni...haahaha...
so selaku Malaysian yang kecoh kan, bila ada peluang ke Cyberjaya tu kita pun cari la peluang untuk ke Taco Bell ni...memang kena beratur gak laa tapi takde la panjang manaa....sebab dia kawal bilangan orang kat dalam tu...so okey laaa...takde la lama gilaaa aku beratur kat luar tuu...sambil beratur tu sambil usha menu diaaa...
sampai turn masuk dalam tu terus la ke kaunter untuk order then tunggu laaa makanan kita siap...masa tunggu ni aku okey je...sebab tak ramai orang...cuma nya bila duk tepi kaunter tu, tengok sorang-sorang dapat makanan, aku naik geram gak sebab nombor aku tak kena panggil sampai sudah...sampai aku hilang sabar, aku tanya baru diorang nak buat menu aku?pppfftttt...masa ni emosi sungguh laaaa...panas terus tauuu huhuhu...
aku beli Set Taco Supreme (RM15.90) yang mana patut dapat 2 biji tacos, nachos dan air...tapi aku tak dapat nachos pun...hampeh...pastu sebab aku pilih daging so ada bayaran extra RM1 kalo tak silap aku...then sebab tau macam tak kenyang je lunch makan taco kan, so aku tambah Loaded Griller (RM5.90)...haaa semua makanan okay la, takde la sedap gilaaa...ok je pada aku...harga pun ok laa takde la mahal gilaa...tapi next time tak koser dah la nak makan sini...hahahaha!tak kenyang aku...kahkahkah...lagi satu panas tak habis lagi bab lembabbbbb buat order aku....hahaha!ok bai!sehingga berjumpa lagi dalam post yang akan datanggg...tak tau la bila nya kan...huhuhu...

4 comments:

  1. Dah follow blog ni sejak 2013. terima kasih atas perkongsian ilmu dan pengalaman. moga dapat diteruskan. again, thank you

    ReplyDelete
    Replies
    1. Allahu 2013 tu mmg since blog ni wujud tqq moga bermanfaat.

      Delete
  2. suka baca blog DJ dan supermeng. tapi mungkin dah kurang pembaca kot supermeng dah menghilang. kalau dah start boleh jalan-jalan balik, berharap dia muncul kembali.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe tu la zmn blog dah berlalu. Org tak refer blog sgt dah lg bila x travel ni. Hehuuuuu

      Delete