Wednesday, October 9, 2019

Cari Makan di IOI City Mall: Kafe Chun

lepas layan mr. Tuk Tuk kami ternampak Kafe Chun yang duk jual makanan korea kegilaan ramai skang ni haa...aku pun tak sure apa nama benda ni...cheesy corn dog kot rasanya...hahaha so sebabkan tak puas makan tadi kan, so gatal pi order sini plak...hahaha...
ok malas cerita panjang...pi beratur, tengok menu tu haaa...leh pilih laaa nak base sosej kita tu apa, ada cheese ke, takde cheese ke, pastu luar  dia tu nak biasa ke nak topup ngan kentang ke ngan megi ke..camtu laaa...orr ada gak promo crazy cheese masa tu...ikutlah...nak set sekali ngan air ke nak ala carte pun boleh...dah order, bayar, then tunggu la sampai nombor kita dipanggil...
sampai nombor, dapat la gini haa...Syahnaz punya yang ada salut kentang kat luar tu...aku punya pula crazy cheese tu haaa...dah siap sos dia...so macam yang Syahnaz punya tu boleh la nak tambah sos yang disediakan kat situ...ada banyak sos, bantai la nak letak apa kan...macam aku punya sebab dah meleleh cheese tu ha, malas nak letak any sauce dah...
lepas dah setel tu, kita keluar dari kafe dia sebab kafe dia kecik je...rimas...then pass handphone kat Wani then kamisiap sedia posing dengan cheese corn dog kami ni haa...dah puas bergambar bervideo plak...sampai comot comot mulut makan benda ni kan...hahaha nak kata sedap tu, boleh laa sedap gak sebab banyak cheese kan, boleh la kalo saje gegatal nak datang lagi makan...hahaha gigih aku ngan Syahnaz sambil makan sambil jalan ke parking...hahaha lantak la orang nengok beriya makannya...not bad laaa...hahaha nyummeh!

4 comments:

  1. Nampak sedap la pulak..meleleh air liur aii

    ReplyDelete
  2. Teringat corn dog yang katanye beli bersama kat Famili Mart tapi orang tu dengan lahapnya makan sendiri mentang2 dia yang bayar. Sob

    ReplyDelete