Thursday, July 9, 2015

Entry Poyo: Tanda ingatan di Aidilfitri untuk rakan-rakan travel alam maya

asyik berpoyoan jer aku ni kan dalam bulan posa ni...hehehe sebenarnyaa....sebenarnyaaaa isnin lepas aku ada pos kan sesuatu untuk rakan-rakan travel alam maya yang aku ada addressnyaaa...haaa sape-sape yang rasa aku ada alamat korang tu, boleh la usha peti pos tu yer!hehehe pemberian tanda ingatan di Aidilfitri katanyaaa...tapi jangan la mengharapkan sesuatu yang gempak tau!aku buat suka-suka jer tuh...tapi tetiba rasa poyos pun ye jugak, malu dan segan punnn ada gak!hahaha mintak hampun mintak mahap laaa kalo korang tak suka atau rasa jelik ker dengan pemberian aku tu yer!huhuhu aku hanya suka-suka dan seronok-seronok jer...hehehe!haaaa sape dah dapat sila angkat tangan!

44 comments:

  1. yeeeay!!!! angkat tangan laju-laju...terima kasih..kad raya buatan sendiri yang ohsem

    ReplyDelete
  2. wehh...apasal tak dapat lagiiii huhuuu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku pkai address opis ko tuh...cuba ko crik...hehe

      Delete
  3. terima kasih juga..kejutan tahun ne, dapat kad raya dari blogger tersohor...cantik & aku suka idea ko ne...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama zilla...aiyooo xde tersohor nya laa...hehe next year boleh buat lagi...hehe

      Delete
  4. Replies
    1. Mestila ada enmie...tp xdpt lg ke...dkt je, tp xsmpi lagi?

      Delete
  5. wah byk tu. untungla sape yg dapat :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe xde la byk sgt..mana yg mampu jee

      Delete
  6. bestnyaa dapat kad raya... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh... DJ pos kat alamat mana? opis ke? I dah pindah opis ler.... ^_^

      Delete
    2. Alaa yeke...guna address dulu tu laaa...ada duit raya iman gk dlm tu...hehuu...

      Delete
  7. angkat tangan laju laju.....i dah dapat!
    tahun depan buat lagi tau best pulak idea ko ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe insyaAllah kalo ada bajet...hehehe!

      Delete
  8. saya juga!!! dah dapatttt. setuju dgn mrs smile. jangan terkejut next year aku bg kad raya ala ala kalendar pulak #taknakkalahdengandj

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha hoihh raya tgh tahun, x seswai buat kalendar...buat stickt note ok? #taknakkalahdengankakjem

      Delete
  9. Wah boleh tahan kreatif juga DJ ni ya! Saya nak buat muka tak malu dan minta kad raya juga tahun depan :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe yg thn ni punya ada je lg kay...boleh email alamat?

      Delete
    2. Yay! Sekarang juga saya hantar alamat \(^0^)/

      Delete
    3. DJ!!! Dah dapat kad raya yang ohsem tu. Terima kasih dan selamat hari raya lagi sekali *-*

      Delete
    4. Hehehe Alhamdulillah...

      Delete
  10. aku tengah berdebar2 menunggu kad raya dari DJ nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha hoih dkt pun xdpt lg ker...hehe sabar ye, jgn abg posmen simpan buat pekasam udah ler..kuikuikui

      Delete
  11. Masa SS dapat sampul merah tu... Merahhhhhh tu... Merahhhhhhhhhhhh tu... SS sambung citer dalam entry nanti! Tunggu! Kah Kah Kah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe merahhhhhj tu fav kaler aku ss...xgeng la ngn ko yg memblueeee tuh...hahaha!

      Delete
  12. Replies
    1. John, meh la bg address ko...email ke aku...dayah_jek@yahoo.com

      Delete
  13. Replies
    1. Wah smpi gk ye.aku isau xsmpi je..hehe

      Delete
  14. Replies
    1. Haaa org tepen dh dpt tp org sngor xdpt2 lg...cmno tuh...hehe

      Delete
    2. kakak kawasan KK dah dpt ke

      Delete
    3. Haaaaruslah xdapat lagi. Kena berakit-rakit je tepian dulu kot.

      Delete
  15. saya angkat kaki...nampak?

    tak dapat pun. ha ha ha ha. bukan insan terpilih kot! hanya pembaca yg 'bersembunyi' tahniah! pada yg dapat. yang tak dapat cuba lagi di tahun - tahun hadapan. boleh macam tue?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe tu la sy xde address semua org..klo shaizhar sempat hantar email address b4 lunch hour ni, boleh la sy hntar...hehe

      Delete
  16. Tak dapat!!!! sedih!!kuciwa!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe aku xde address ko la...meh email address ke aku siap2...next time leh aku antaa...hehe

      Delete
  17. saya di UK ni menanti kad raya dari tuan punya blog.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe alamak takde rezeki tahun ni la org uk...xpe nnti sy publish yg softcopy utk semuaaaaa yg berada di seluruh duniaaa...hehehe

      Delete