Tuesday, July 28, 2015

Wordless Tuesday ~ Seminggu Beraya!

memandaikan aku tukar Wordless Wednesday ke Tuesday kan...pastu takde la wordless sangat...hehehe seminggu hoih bercuti raya, macam-macam program aku nih...terutama bersama keluarga kecil dan besar serta rakan-rakan sekolah dan cikgu-cikgu...masuk kerja semalam, lemau!hahaha aku share sikit laa gambar kat sini, sok senang anak cucu aku nak tengok cemana opah mereka berhari raya...gituuu...hahahaha!ok next, aku menanti jemputan rumah terbuka kawan-kawan dan terjah rumah pensyarah-pensyarah plak!hehehe!raya kan sebulan hoih...ni baru semingguuuuu..... =D

6 comments:

  1. Suka hati tukar wordless wednesday ke wordless tuesday kan~ biasa ni hahaha amboi tu dapat duit raya ke tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe dpt duit raya tu means masih mudaaa...hahaha #fefeelingmuda

      Delete
  2. Selamat hari raya babe! Kisskiss kat Nyonya. Baju dia memang lelawa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Woi nyonya punya baju je lawa???hahaha!

      Delete