Monday, November 21, 2022

Sepinggan Semangkuk Kg Sijangkang, Telok Panglima Garang

dari Kopi Senget, kami nak cari dinner pula...tak jauh pun dari situ, kami ke Sepinggan Semangkuk yang terletak di Kg Sijangkang...cantik bangunan dia bila malam ni dengan lampu-lampu kan...masa ni kena snap laju-laju sebab hujannn...hehe memang berlari masuk dalam kedai...
masuk dalam kedai memasing dah berbunyi cantikkk deko dia...hehehe kitorang duk snap gambar pastu duduk jap amik meja then memasing pi solat dulu sebab takde la lapar sangat lagi kan...solat kat bahagian atas kedai ni...
pastu moh le kita usha menuuu...banyak gak menu dia tapi menu standard kafe hipster la kannn...takde la apa yang menarik sangat hehehe pastu kan macam kenyang je kan...so takde bernafsu sangat kan nak mengorder tu...
haha nampak nau lemau mood nak menulis kan hahaha tapi kugigihkan jua...so layan je la gambar menu-menu kami kat bawah ni...menu kat sini biasa je la pada aku, takde yang wow sangat hahaha so rasanya takkan datang dah la kot sebab jauh gak dari kawasan aku...hahahaha....tapi kalo korang dekat leh la pi....portion dia besar...
dan macam biasa laa kena la ada bergambar beramai-ramai kan...port lawa la nak bergambar...hahaha so lepas tu kami pun balik...memasing dah tua, sorang sakit perut, sorang nak muntah...haha sempat singgah klinik ya bila dah sampai dekat area rumah Liana tuu...hahaha aduhai...

No comments:

Post a Comment