Friday, September 15, 2017

Happy Birthday to Me!

Alhamdulillah 34 tahun dah diberi peluang bernafas di bumi Allah ni...34 tahun yang penuh dengan naik dan turun...sepanjang hidup ni, syukur lah walau ada masa di bawah, sentiasa ada yang mengingatkan supaya sentiasa bersyukur dan ingatlah ketika kita berada di atas...terima kasih juga yang mengingatkan tika berada di atas, jangan terlalu lekaaa sampai tersentak, sekali ditarik ke bawah...gituh...apa pun, itulah kehidupan kan...yang penting kita belajar dari sesuatu yang terjadi...tak dinafikan pada usia 34 tahun ni, ada perkara yang diimpikan tapi masih belum terlaksana, tapi tetap perlu ingat dan bersyukur, sebabnya lebih banyak perkara yang diimpikan tu dah Allah berikan, sikit sangat part yang Allah tak berikan tu...adalah tu hikmahnya kan...Allah Maha Mengetahui...hehehe pape punnn, kita enjoyyy September 2017 dengan sambutan birthday tanpa henti okay dengan keluarga dan rakan tersayang...muahhhciked!

4 comments:

  1. Have a GREAT Birthday Miss DJ, may allah bless u..teruskan menulis...iols suke baca part syalan2 dengan makan2 hehe

    ReplyDelete