Friday, October 31, 2014

Been Apps!

aku saja suka-suka nak share ngan korang satu apps kat phone yang best!hehehe korang search jer kat Play Store tu 'Been'...haaa nanti keluarlah apps seperti di atas nih!kat apps ni boleh klik countries mana yang kita dah pergi dan dia akan calculate berapa percent negara dalam dunia ni yang kita dah jejaki!menarikkan?untuk aku sendiri baru 8%...besar sungguh alam ciptaan Allah ni...rasa macam banyak dah berjalan sampai kena bebel jerrr selalu kan...tapi baru pergi tak sampai 10% pun...aku nak berangan ni...nak pergi sekurang-kurangnyaaa 25% daripada negara yang ada dalam dunia ni...mampukah?InsyaAllah...ada rezeki, sampai la nanti kan...

OK korang jom la download apps nih pastu share la kat blog ke, FB ke, instagram ke!saje suka-suka jer kan...dan moga-moga bila tengok lorekkan peta ni memberi inspirasi ke manaaa lagi kita nak terokai selepas ini... =D

16 comments:

  1. Memang terbaik la app Been ni.. Uikkss dah 8% untuk banyak negara yg dah di mark KakDJ.. agak2 nyer orang lain macam saya ni mesti 5% pun tak sampai huhuhuuu... welll di doakan moga target 25% conquering the world akak akan berjaya.. chaiyyokkkk :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboi TT awak punya ntah2 dah smpi 25% tau..cuba buat dan share kat blog..nak juga tahu lorekkan awak tu..hehehe

      Delete
  2. mcm best je. mesti akak punya tak sampai pun 8 %

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak try la buat kak...best...hehe

      Delete
  3. banyak dah merantau... kita baru 1% kot.. hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takde la byk...insyaAllah kita teruskan meneroka bumi Allah...

      Delete
  4. Sedeyyy... Banyak lagi rupenya yg SS tak cover lagi... Uhukkkk Uhukkkk Uhukkk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala jgn la sedeyyy...jd kan ni as pmbkr smgt utk jln lebih jauh!hehe

      Delete
  5. Malu nak buat DJ... sebab baru seciput je negara yang saya dah pergi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala apa nak malu plak en mie...banyak jer tempat en mie dah pergi tu...hehehe ala suka-suka je en mie...meh buat meh...eh 10 facts pun tak buat lagi kan?kan?hehehe

      Delete
  6. setuju dengan pak lang mie, nak tekan install pun segan dengan been apps ni, hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai orga oi....jangan le camtuuuuu....hehehe

      Delete
  7. Aku dah install semalam pastu dah klik2 tempat semua...terus tanya, dah nak buat apa ngan app ni. Lantas terus uninstall. Haha. Nanti nak buat semula ah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha aigoooo...share ler....leh buat pendorong motivasi gitu...hehehe

      Delete
  8. Lepas baca terrus install kat TAb..berkobar2 nk tahu berapa percent..sekali application error tak boleh RUN..frust tul baru berangan nak challenge ngan DJ..punah harapan I...tapi sekali pandang kat dalam map tu sah...byk tu pun DJ nyer 8% sah JM nyer 5% belum tentu cecah...inilah pulak nak ca[ai target 10% ahahaha....x lah kot

    ReplyDelete
    Replies
    1. JM try uninstall dan install balik...ala boleh punyaaa kita capai 10% tuh...kita sama jer banyak jalannyaaa....hehehe caiyok2 JM...

      Delete