Thursday, May 1, 2014

Trip yang tertangguh ke TEMPAT INI.

pada tarikh yang lebih kurang sama, setahun yang lalu....sepatutnya aku dah ke tempat ini....tapi disebabkan tarikh ke tempat ini clash dengan piliharaya, maka aku decided untuk pulang lebih awal dari trip tersebut dan tidak berkesempatan ke tempat ini....tempat ini yang menjadi igauan aku selama ini....kagum dengan keindahan ciptaan Ilahi yang satu ini membuatkan aku nekad untuk membeli lagi tiket untuk ke tempat ini...pada promo AA bulan Julai tahun 2013, aku dapat sambar tiket return pada harga RM102 sahaja...trip ke tempat ini kali ini akan disertai oleh Sue dan Dinie...

dan dalam sikit masa je lagi ni aku akan bertolak meninggalkan LCCT terus menuju ke tempat ini...dan mungkin ini penerbangan terakhir aku dari LCCT...sebab untuk next trip aku nanti, AA dah berpindah ke KLIA2.... =D oh yeah...tak sabar nak pergi ke KLIA2...ok lah, semoga trip singkat 3 hari 2 malam ini dipermudahkan dan aku dapat ke tempat ini bagi menikmati keindahan alam ciptaan Tuhan....InsyaAllah...

berapa punya banyak tempat ini daaa....hehehe haaaa dah boleh teka ke dimanakah tempat ini?....hahahah poyo kan...orang ramai dah pi tempat ini sebenarnya...aku jer yang baru terhegeh-hegeh nak pi...haaaaa...sape dapat teka tempat ini aku nak bagi buah tangan la dari sana nanti...ok tak?hehehe 

~HINT~
sumber: google images

28 comments:

  1. Replies
    1. Hamboi awal supermeng bangun...hehehe

      Delete
  2. Aktiviti menyehatkan ni DJ... sama dg meng...nak gi Bromo...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sihat xbpe nk sihat la..mkn dh mcm ape je arini...enakkk banget mknn di sini....hehehe eh supermeng pun nkpi??

      Delete
  3. Alaaa Dj mudah sgt soalan nya kacang je jawapan nya mount bromo lah tu. Epy holiday Dj semoga dpt mendaki dgn jayanya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha yeayyyy FM utk JM satuuuuu....haha thanks JM...doakan sy slmt pulang...ada insiden dlm flight td yg mgemparkan...huhuhu

      Delete
    2. Dj!!! Cepat blk Jm udah windu sama kamu mood jelezzzz sebenarnya
      Aper? Insiden dlm filght? Ni yg x sabar nk tahu Dj story nehh

      Delete
    3. Haha jap je ni...nnti blik la...nerves nk naik flight blik ni...huhu nnti iols story eh...hehuuu

      Delete
  4. Replies
    1. Tu la asyik tgl gmbr org..moga2 sy ketemu bromo sok pg...Aminn....

      Delete
  5. Bromo... Saya pun belum ke sini lagi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeay betul!!nnti leh la pi...hehe

      Delete
  6. Have fun beb! So kiranya trip kita nanti, memang thru KLIA2 lah kan. Yeah! Ko balik, kita story2 projek. Gitu. Safe flight, safe holiday.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks beb...sobsss partner projek bkk sama ngn trip ni...smlm diorg br bgtau xleh pi...sobss nkpi alone, konpem mak aku bising...sobbssss....

      Delete
  7. Bromo..belum pernah sampai, have fun DJ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nnti smpi la tu mrs smile...hehe thankss....

      Delete
  8. Replies
    1. Nanatron...betul....betul....haha soalan senang sgt nih ke hint obvious sgt...kehkehkeh

      Delete
  9. Bromo DJ !
    selamat meneroka Gunung Bromo.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul nieda...hehehe thanks...moga2 gunung bromo mnunjuk dirinya esok....huhuhu

      Delete
  10. Replies
    1. Thankssss..huik jauh nak pos sobiner ni....hehehe

      Delete
  11. Mt Bromo....Happy Holiday! Balik nanti cerita ya...:)

    ReplyDelete
  12. eh eh...DJ dah sampai ke blom ni...

    trip kt sini gak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooo yeke...dah pi bromo pg td...ni kt surabya dah..sok nk blik msia dah...hehe

      Delete
  13. Nak teka jugak, Bromo!!! **** larikkkk!!!

    ReplyDelete