Thursday, June 16, 2022

Lamanyaaa tak update!

woot woot!hahaha weh lama gila tak update bloggg...hahaha malas campur acah-acah busyyy...hehehe maafkan aku yaa...serious siang dah penat, malam dah malas nak buka laptop menaip post...sedangkannn draft post dah berlambak, gambar dah masuk je pun...post wrap up sebulan raya pun taip separuh je pastu terhenti di situuu...haishhhh nak start enjin menaip tuuu yang lemahhhh...hahahaha pastu yang aku janji nak belanja tu pun sorry ya, nanti aku belanja tauuu...minggu ni aku pertama kali start buat lab work tolong adik senior, Din, kat lab tu buat sample extraction dan derivatization hahaha so happy sebab dapat refresh ilmu lama dan tambah new knowledge!hehehe...so aku share gambar tu je la dulu yaaa...later aku update blog!korang doakan tau aku rajin taip blog dannnn doakan gakk moga aku rajinnnn buat paper, study dan mudahhh urusan #phDJourney ni dan dapat graduate on time okay!muahciked!
lagi 2 minggu aku ada proposal defense dan juga final exammmm...doakan juga okayyy...moga kali ni dipermudahkan jugaaa urusan nak present, defense dannn menjawab exam tuuu...insyaAllah...aku rasa aku nak pi travel wehhh lepas exam ni tapi tak tau lahhh...hahaha doakan juga dipermudahkannn tauuuu....hahahaha ok bai korang!muahciked!

16 comments:

  1. sabar,komitmen,tumpuan yg lebih in Shaa Allah boleh berjaya

    ReplyDelete
  2. hihi . takpe dj.. memahami ke-busy-an itu..all the best.

    ReplyDelete
  3. eh ada entry baru.hahaha
    nasib baik la dekat insta masih aktif..
    Semoga dipermudahkan semua urusan...amin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha IG tu di hujung jari je nak hapdet!hahaha aminnnn tqq

      Delete
  4. Com on DJ! Penat tau datang sini guna tenaga jari tapi tak update. Haha. All the best utk PD dan FE.

    ReplyDelete
  5. takpa da entri baru dah tu. moga dipermudahkan semua urusan nanti.
    gee follow blog ni ya :)

    ReplyDelete
  6. dtg sini slalu nk tgk entry makan2..hehe...good luck utk final exam..lps tu bole travel

    ReplyDelete
  7. semoga dipermudahkan segala urusan...amiin2..

    ReplyDelete