Wednesday, April 25, 2018

I'm in LOVE with LOMBOK!

Jumaat lepas aku pergi Lombok, Indonesia dengan kawan-kawan aku...pergi tanpa any expectation pun...just ada tiket murah, terus je grab beramai-ramai...tak study sangat, aku search sikit info supir, jumpa Asriel Haryadi dan terus contact dia...malas nak survey sangat, terus setuju lepas tengok Instagram Asriel Haryadi ni gambar dia lawaaa gilaa...minggu nak pergi pun busy gila, so takdelaaaa semangat sangat nakpi Lombok ni...dengan tak berapa semangat tu, sekali syiok gilaaaa trip ni weh!aku share sikit la gambar dulu eh sebab tengah excited!hahaha...nanti tunggu turn aku update cerita penuh!tapi seriously aku rasa trip ni best...dengan geng yang best dan guide yang gilaaa...trip ni antara trip jemaah yang aku suka!terus in love with Lombok tauuu....dan lelaki Lombok itu menarik weh...hahahah patut laaa ramai wanita Malaysia jatuh chentaaaa...hahahaha...
Irma yang kononnya nak gantung passport tahun 2019, terus cakap nakkk pergi jalan lagi la tahun depan...sebab terasa bestnya pergi Lombok nih...mana tak best, malam pertama je ko lepak villa dan dilayan bagai rajaaa...hahahaha lepas tu semua trip private trip...naik private boat, snorkeling pun kita-kita aje...guide best, guide untuk snorkeling pun best layan tarik kitorang...hahahaha...makan best, tempat tinggal best...cuaca best...geng best...apa lagi kau nak?hahahaha...tak abes-abes geng es jeruk ni duk cakap rindu Lombok sampai skang tauuu...hahahaha...ahhh nak kena plan untuk next trip geng jemaah ni nampaknyaaaa...hehuuu...

8 comments:

  1. Jom, next pergi Flores... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak!tapi lepas raya tahun depan laaa...hahaha bisa tunggu?

      Delete
  2. Apa IG dayah? Nak follow ��

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa silaa lah carik...hahahaha

      Delete
  3. sis.. bley tau x brp rate yg dikenakan oleh supir tu? range harga mcm supir2 lain ke atau lg murah ke lg mahal ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi saya ada share dalam latest post...

      http://wanderlustdj.blogspot.com/2018/07/7-girls-and-guy-in-lombok-day-11.html

      Delete