Monday, March 28, 2016

Sambungan dari 'Kemanakah Destinasi Seterusnya?'

hai korang!lama gila aku meninggalkan blog ni...rindu gila nak menaip!hehehe haaa macam aku cerita dalam entry sebelum ini, Alhamdulillah event aku dah selesai khamis lepas, leh bersenang lenang sikit laaa sekarang ni...legaaaa!meh aku share sikit gambar dari event aku ni...hehehe sebenarnya saje nak tayang baju baru...eh...hahahaha...
haaa pastu kan aku nak ucap terima kasih banyak kat semuaaa yang sudi bagi pendapat tempat mana yang best untuk aku terjah weekend ni...korang memang terbaik!tapi sebabkan terlalu busy, aku takdannnn nak buat any arrangement untuk pi travel weekend ni!sedih!tapi jangan risau, cadangan korang aku simpan kemas-kemas dalam hati, sok-sok kalo aku terpergi ke tempat cadangan korang tu, harusss aku tunaikan janji belanja Dolly Dimsum tu ok!hehehe...dannn disebabkan aku takdan nak pi travel, makanya weekend ni aku isi masa dengan melepak dengan family dan kawan-kawan sambil makan, makan, dan makannnnnnn....hahaha gila-gila punya aku bantai makan dari Jumaat hingga Ahad!makanya minggu depan seminggu aku nak puasa...hehehe...ok la aku share gambar je la dulu yer, nanti aku story satu persatu kedai makan yang aku lepak nih....daaaa...

10 comments:

  1. Jaga-jaga baju tu jangan mengetat balik...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha tak baikkk tauuuu enmie!

      Delete
  2. cantik baju kurung hijau ko tu. cuba bukak jaket. nak tgk full hahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu kan ada gmbo xpki jaket...hehe fyi, smua bju tu rm16 je 2meter...kuikuikui...

      Delete
  3. Replies
    1. Ilusi sajer...ko pun tau azra...hahaha

      Delete
    2. Aku xsabar nak jumpa ko minggu minggu minggu depan. Nak second-kan statement Azra.

      Delete
    3. Haha xde beza pun dgn last ko jupe aku...tp hrus ada beza dgn pestaim korg jupe aku...hahaha

      Delete