Friday, April 17, 2015

Trip Keluar Negara yang Pertama bagi tahun 2015!

woot woot!akhirnyaaa selepas 4 bulan aku berhibernasi dari sebarang trip keluar negara...kini tiba laaa masanya untuk aku mencemar duli di international boarding hall kat KLIA2 nih...kiranya trip oversea pertama aku untuk tahun 2015 nih!hehehe menjejes jer air liur aku selama 4 bulan ni tengok orang pi Jakarta la, Cambodia la, Philippines la, Turki la, Korea la, Bandung la, Myanmar la dan macam-macam lagi laaaa....sabar jer la aku menatapnya di timeline Facebook aku....hehehe 

kemana trip kali ni?haaaa tempat repeat jer sebenarnya...hehehe aku nak ke Seoul, South Korea!jangan ditanya kenapa nak repeat Korea lagi...hehehe dulu pernah janji dengan sue yang nak pergi Nami Island pada 4 musim!hehehe maka ini lah yang sedang kami lakukan...insyaAllah sampai ke sana spring ni...dan ada rezeki next kita berautumn pulaaaa di Nami Island...bila tuh?Wallahualam...hehehe
by the way, tiket kali dah beli setahun yang lalu dengan harga RM560 return...trip sepatutnya dengan sue dan dini ni, akhirnya tinggal aku dengan sue jer...sebab dini ada hal lain yang perlu diutamakan...sobsss....tak dapat nak bawa dini makan king crab!eh.
eh oppa, tak payah nak imagine sangatlah...kejap lagi titewww sampai sana yewww....
#hugoppa  #gediksangat
sejak akhir-akhir ni aku semakin kecuakan untuk naik flight!huhuhu korang tolong doakan aku selamat pergi dan selamat pulang yer...selamat untuk makan king crab dan macam-macam lagi kat sana!hehehe walaupun orang sibuk ke sana nak cari cherry blossom, tapi pada aku, aku nak carik king crab aku dulu...dah setahun lebih memendam rindu hoih!hahaha!OK la jap lagi nak naik flight dah ni....babai korang!

38 comments:

  1. Saya pun nak repeat korea... Selamat bercuti

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haa tggu apa lg mkl...cpt bli tiket tuuu...hehe

      Delete
  2. Semuga perjalanan Cik Dayah dan Cik Sue di lindungi Allah .... selamat pergi dan selamat kembali ...

    Do have fun there !!!

    ReplyDelete
  3. selamat pegi and balik DJ ... semoga dipermudahkan semuanye.. live update please!

    ReplyDelete
  4. DJ!!! enjoy your holiday.....semoga selamat pergi dan balik ye

    ReplyDelete
  5. Have fun DJ...semoga ko selamat pergi dan balik!
    Aku dah ready sama ko punya live update :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks mrs..sorry tau xdpt buat task ko tu...huhu

      Delete
  6. haha... tak tahan sampai menjejes air liur katanyer. Anyway enjoy your holiday kak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha ha laaa abes laptop dan hp aku tau kna ayaq liuq tgk org pi obersi...kuikuikui

      Delete
  7. Selamat berspring dan berJJCM DJ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeay patut jjcm tu kt dpn en mie..hahaha

      Delete
  8. have a safe and fun journey...jangan lupa bawak balik king crab seekor dua..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq wei...ketam dah selamat dlm perott....hahaha

      Delete
  9. king crab ...akak di sini yg tertelan air liur

    ReplyDelete
  10. Safe journey DJ...ni mesti nak bersakura di sana.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xde sakura sgt leez...layan perut je byk kali ni..hehehe

      Delete
  11. selamat pergi dan balik...aminnn

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah dah selamat sampai & mencekik kat Jungmu Kimbap kan. Have fun! Safe trip.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yezza doakan aku slmt blik nnti plk...hehuuu

      Delete
  13. have fun .tgu turn plak ni..dcember ni..lmbt lgi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kjp je tuu...pjm celik dh dec...hehe

      Delete
  14. Anyeonggggg :)
    Selamat bercuti di Korea ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gamsahamidaaa cikpora...hehe xdan nk baca kisah cikpora ke LA lg...hehe

      Delete
  15. oihh 4 bulan ko berpuasa ya DJ...mesti sujud syukur bila jejak airport kan..huhuk
    yang takleh tahan tu orang yg bertravel ke TURKI tu kannnsss...iolls tak sangggup nak komen. LIKE je mampu. hahahaha.

    ko cam janji2 je dgn JM pun gi korea gak..
    pasnih leh la cakap "balik kampung" heehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha aku trauma beb...sbb dlm 4 bln ni mcm2 cite psl flight ni...debor gler hoih...

      Org turki tu kita mmpu jeling je laaa...hehehe kampung aku bkn korea...hahaha!

      Delete
  16. Replies
    1. Sabar...aku trip domestik x update lg.hehe ikut turn...

      Delete