Sunday, March 8, 2015

William's Corner, Kelana Jaya

8 Mac 2015 - genap setahun kehilangan MH370...pencarian masih belum berakhir...sehingga kini masih tiada tanda-tanda MH370 ditemui...semoga Allah dipermudahkan urusan pencarian MH370 ini...Amin....
_________________________________________________________________________________

hari rabu lepas kaknora datang meeting di KL dan tumpang tido rumah emi...dan-dan laa diorang pun nak ajak aku meronggeng malam-malam kan...hehehe almaklum mokcik-mokcik terlepas sangkar ni kan....hahaha layan kan aje laaa permintaan mereka...pikir punya pikir, aku ajak diorang pi William's Corner la sebab aku dah lama takpi sana...lama sikit dalam kereta leh sembang-sembang...makanya hari rabu lepas, jam 5.30 petang diorang berdua dah sampai opis aku...siap-siap semua terus kami gerak ke Kelana Jaya...tapi sebab hujan, jalam melampau-lampau jem nya...nasib laaaa banyak cerita dalam kereta, takde laaa terasanya kan....tengok jam, hampir 2 jam juga kami dalam kereta hoih....sadis betul...

sampai di William's Corner orang tak ramai lagi...kami pun terus la order makanan...air ribena laici gelas besar 2, chicken kiev, mantou dan buttered prawn serta nasi goreng ketam...wallawei makanan macam biasa, tidak mengecewakan....tapi perut sendat giler lepas abes makan!almaklum yang sorang perut kecik, yang sorang plak berdiet...aku gakkk kena jadi 'tong sampah' malam tu...hehehe tapi tetap best sebabnya lepas tu kakak manis belanja!hehehe total makan semua tu adalah RM81...ok la kan...makanan punya portion memang gedabak....hehehe terima kasih kaknora...nanti kita jumpa lagi yerr...muahsss!
oh ye, dikesempatan ini aku nak ucap mekasihhhh kat Anil Wanina yang sudi menghantar souvenir pada aku....hehehe bila laaa aku nak sampai Krabi ni kan....dari dulu plan nak roadtrip la, pastu plan nak naik flight laa...tapi sampai skang tak pergi lagi...aku teringinnnn nak makan pancake nutella dia tuuu....huhuhuhu oh yer, rasanya Anil mesti tak baca post ni, almaklum tengah busy bercuti di Korea tuuu...hehehe tapi uncang tu comel kan...eh?

18 comments:

  1. Dari sebelum FB lagi dah orang dok bercerita Williams Corner nih ... teringin ler sesangat !!!

    Tapi hingga h=kini tak pernah sampai lagi

    Hahhahahahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe lama dah kdai ni...dulu buruk gler, now dh upgrade...dah duh jauh sgt en ghaz...tu x smpi2 tu...hehehe

      Delete
  2. Nasi goreng ketam ngan Cheese Naan dia sedap beb muahahha =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah...cheese nan dia meleleh cheese!hehehe aku all time fav mmg chicken kiev arrr..hehe

      Delete
  3. ahaaaa aku tersalah timing buka entry ni.........nape bole tak perasan yang aku pose hari ni
    kang dah menceceh air liur aku teeeeeeeeeeet

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe tu la wei..aku pun kelaparan tgk gambar makanan sendiri....hehehe selamat berbuka posa!

      Delete
  4. Aku kalau makan kat Williams, letak lah harga berapa pun...tetap puas hati. Yums.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannnnn...aku teringin nk mkn mcm2 kt sini...tp asal smpi, order bnda sama jer...hehuuu

      Delete
  5. Kesian DJ jadi tong sampah...sesaja nak buli lah tu... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha dengan rela hati je sebenarnya en mie...hehehehehe!

      Delete
  6. comel & sexy lah uncang tu....menarik ^-^

    ReplyDelete
  7. yg bulat2 gebu kaler gold2 cekelat tu ape ek???

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu nmanya mantao...sejenis pau.

      Delete
    2. mantao goreng eh??? salu tgk kukus je...

      Delete
    3. Haah.tu la..tp sedappp

      Delete