Wednesday, March 4, 2015

DJ's Travel Calendar 2015

saja nak share ngan korang kalendar aku buat sendiri untuk tahun 2015 ni!hehehe ok takde la buat sendiri 100% kan...aku beli kupon desk calendar kat Photobook Malaysia dengan harga RM24 sahaja...harga sebenar dia RM60...pastu aku guna templat kalendar sedia ada dan masukkan gambar-gambar dari trip-trip yang lepas...aku beli kupon since bulan Disember last year...cuti raya cina hari tuuu baru dapat siapkan dan hantar untuk print kalendar ni...lepas tu tak sampai seminggu, sampai laaa kalendar dengan tema travel aku nih kat pejabat aku...yeay!excited ok...penuh kalendar atas meja opis aku tahun nih!kalo datang auditor 5S ni, memang kena nih...hehehe,,,,
gambar last ni aku tak tau apa masalah dia takleh nak rotate...sila lah teleng kepala tu kalo nak tengok yer....hehehe ok la kalo next year korang nak buat kalendar sendiri ni sila la terjah website Photobook Malaysia tu yer....Pixajoy pun ada juga kalendar ni...nak buat sekarang ni macam dah terlambat jer sebab dah masuk Mac dah pun...hehehe....

26 comments:

  1. Cramp dah tengkok aku tgk gambar last tu... He He He...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha tu la pasal...aku pun jadik teleng!hehehe

      Delete
  2. sis, pm price sis..
    hahaa...
    aku suka beli voucher photobook, calendar ngn notepad blum try lagi.
    aku rasa nnti ko try pixajoy, kualiti dia best

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi nak pm price?tu kat atas dah terbentang dah tuu...hahaha
      haah mmber aku pkai pixajoy ok gak...tp aku malas nak register plak pixajoy...ckup la nak register photobook ni jer...hehehe

      Delete
  3. alaaaa, kalau ko letak gambo ats jerami tu lagi stylo beb hahahah =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha tu lambang kegigihan dan kepayah aku nak panjat tuu....tak snggup nak letak!hahahaha

      Delete
  4. Replies
    1. perasan sendiri boleh la en mie...kuikuikui

      Delete
  5. nak beli satu copy. nak yg kakak dj punya gambaaa **acah acah fans**

    ReplyDelete
  6. Gmbar di south island nz tu cukup menjeleskan...ha..ha.. cantik ah DJ.....!

    ReplyDelete
  7. JM pusing monitor gara2 nak baca apa yg tertulis dalam last pic tu..."A strong desire to travel & explore the world!" kan :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe yezzaaa btol la tu JM...kalo perasan, sama jer ayat tu dgn kat header blog ni...hehehehe maksud wanderlust tu... =D

      Delete
  8. Replies
    1. Hehe amboi smpi terharu mkl...hehe

      Delete
  9. Replies
    1. Hahaha bolehhhh meh meh...hahaha

      Delete
  10. Aku suka pixajoy (but sama je kan) cuma last time aku guna p.malaysia ni kena bayar delivery charges.

    Pandai ko pilih (and posing) gambar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah ada mmber aku guna pixajoy, cun jer pb dia...hehehe

      ehem aku dulu cita2 nak jd model. eh?

      Delete
  11. Saya suka view yang di south island di new zaeland itu Mbak DJ. ladang bunga menguning sejauh mata memandang. dengan birunya langit. keindahan yang sempurna...semoga suatu saat nanti saya bisa ke sana..aamiin

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya memang cantik banget NZ ni...harus pergi yaaa Gunadi...insyaAllah....

      Delete
  12. wow...bestnya. Saya ni nak buat photobook pun takda masa lagi. Asik busy jer. Suka tgk kawan2 dah siap photobook dan calendar yg cantik mcm ni. Syabas.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe untuk kalendar ni senang sikit banding PB tu leez...cuma amek masa sikit nak pilih gambar tu je laa...pastu main insert jerr....takde edit2 apa sgt dah....guna template sedia ada jee....hehehe

      Delete