Monday, September 30, 2013

Eye in the Sky!

yeah hari tu ada terbaca di blog penceritamaya pasal jadi mata-mata gelap untuk AA ni...aku mcm terpikir2, nape aku tak pnah pun dapat offer dr AA nak jadi mata-mata gelap tu kan...sbb aku selalu jugak naik AA ni..hehehe so tetiba hari tu, 3 hari sebelum penerbangan ke Melbourne, dapat email dr AA supaya menjadi 'eye in the sky'!yeah...hehehe so aku diarahkan utk amek nama sorg flight attendant dlm tu...so aku dah siap2 suh member2 aku tgk nama la kan...disebabkan ada sorg nih sgt la mesra ngn kami, so dia la menjadi pilihan kami...hahaha masa di Aussie aku dpt dah email dr AA utk isi borg survey, tp harus la aku tak koser kan..sana internet mahal seh...aud1 utk 10min kalo guna kat pc yg disediakan..kalo nak wifi, aud5 utk 30min..chois kan...hahaha so balik sini br la aku mula mengisi borg survey...senang je borangnya...cuma byk seksyen kan..so amek masa dlm 20 min juga la...hehehe tp yg pelik takde plak diorg mtk nama flight attendant tu dlm borg survey tu...+ masa bila dia bg voucher penghargaan tu nanti eh?tu tak sure...hehehe pape pun seronok terpilih ni...hehehe harap2 terpilih lagi next time! =D

2 comments:

  1. JM jugak bukan insan terpilih hikss

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak lama lg dpt le tu JM...hehehe teruskan bersama AA...ecwewah...

      Delete