Saturday, September 12, 2015

Tiup Lilin di mana?

hehehe yezzaaa malam ni aku nak berangkat ke satu lagi destinasi negara ASEAN sempena trip nak meniup lilin yang ke-32!hehehe destinasi kali ini merupakan negara ASEAN yang ke-8 bakal aku jejakkan kaki...insyaAllah...haaa boleh teka ke, ke mana destinasi aku kali ni...hehehe trip kali ni akan disertai oleh Liana dan Chubby...aku sedikit nervous dengan trip ni sebab persediaan tak berapa nak rapi...ala kadar jer aku buat research sebab dah malas...mungkin faktor usia menyebabkan aku menjadi begini...

pape pun, kalo korang nak teka ke mana aku nakpi ni, naahhhh aku bagi gambar sebagai hint!haaa cepat teka cepat...sape teka dengan betul nanti aku bagi sedikit cenderahati dari destinasi aku kali ini...hehehe!dannn katanya Secret Recipe kat negara ni HALAL...haaa ada chance laaaa nak fefeeling tiup lilin di sana nanti...upss!
ok korang, doakan aku selamat pergi dan balik ye...moga dipermudahkan semua urusan kami sepanjang perjalanan di sana nanti...InsyaAllah....nervous jugak sebab sekarang tengah musim hujan kat sana...tu la bahana beli tiket tak check best time to visit...janji murahhhh...hambekkk ko! =D

39 comments:

  1. gila la gi coron. aku punya wish list ni...

    kau gi manila pastu ambik ke PP ke?

    argh.. stress mcm ni.

    * makan banyak tanda kemurungan

    ReplyDelete
    Replies
    1. anyway best of luck ! enjoce............ balik bawak cerita dan gambar byk2

      Delete
    2. Arghhh pandai sgt plk ko ni kan...hahaha aku xpi PP pun.direct coron je...doa laa cuaca ok wei...

      Delete
  2. Happy Birthday in advance DJ!
    Semoga selamat pergi dan selamat balik *0*

    ReplyDelete
  3. happy birthday DJ, have fun, be safe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq beb.tggu aku blik kita buat party sept babies...hehehe

      Delete
    2. yaaa..itu yg kita carii..hehehe

      Delete
  4. Untungla baru masuk 30an. Eh? Kikiki...topi besar dilupa jgn. Kikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh ko cakap 'baru' tu terus aku rasa muda balik...hahaha!topi wajib ada...kata diva divana...

      Delete
  5. selamat meniup lilin yg ke 32 DJ! and have a good trip!

    ReplyDelete
  6. DJ ...

    Currlllaassstttt sambut BD kat luar negara gitu !!!!

    Harap harap bertemu yang duduk kat sebelah you nanti hem hem hemmmm ler yaaaa

    Hahahahhahahahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe dah jd rutin dh 5thn ni pi trip tiup lilin enghaz...alaaa smlm duk sblh pompuannn...hehe

      Delete
  7. Happy birthday dj. Enjoy ur trip 😊

    ReplyDelete
  8. 32? Muda lagi! Masih dara jelita..he he he... Hepi besday in advance DJ! Safe journey!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha! Dara jelita sangat kannn...hahaha thanks ss!

      Delete
  9. Filipina kah itu DJ ?
    anyway happy holiday and happy birthday

    ReplyDelete
  10. DJ!!!!!! suara merdu!!! selamat hari lahir dan enjoy your journey....32tahun? mudanya!!!!! kalau teka x betul x leh dapat souviner lah ni eheheh...semoga selamat pergi dan balik itu yg penting

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha tq jm! Muda la jm...muda di hati nmanya ni.kuikuikui tq jm..insyaAllah ada rezeki ada la nnti...hehe

      Delete
  11. Amboi dari kuantan ke Manila, bukan main dia. Selamat pergi dan selamat pulang , dan selamat hari jadi yang ke 32!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaaa kuantan tu kojer laa...hehe ni br nk relaks sikit... Thanks radin!

      Delete
  12. Ah baru 32... masih mantap lagi tu... selamat meniup lilin di perantauan DJ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. 32 tp xjga ksihatan.dh ngalahkn org tua.kuikuikui tq enmie..

      Delete
  13. happy birthday dj, jgn lupa jeling2 org seat sebelah :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq jea.so far xde yg memberangsangkan.kuikuikui

      Delete
  14. Happy birthday bebeh! Enjoy ur birthday trip. Untunglah tiup lilin kat obersi kan. Have fun.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq beb..alaaa asean je punnn...mna nk lawan ngn melben...kuikuikui

      Delete
  15. DJ...ada peluang lagi ke nak souvenir dr sn,maybe tu kayangan lake kat coron,pastu mesti lajak ke El Nido hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha tak tau la cukup ke tak...beli tak banyak pun, insyaAllah ada rezeki leh la dpt nanti...

      Delete
    2. Hafizah pls email address plg lewat by tonorrow ye. :-)

      Delete
  16. Baru perasan komen..sibuk beraya lol

    ReplyDelete