Wednesday, August 28, 2013

Tunda roadtrip ke Selatan Thailand =(

hehuuuu dengan rasminya menarik semula ticker 'Roadtrip to Thailand' dari side bar blog ini...huhuhu lagi 2 bulan nak pergi, trip terpaksa dibatalkan atau lebih sesuai ditunda atas persetujuan rakan2 setrip...hehuuuu sedih...plan to replace dgn trip to Kuching sbb dpat pakej dr Airasiago yang sgt murah....tp akhirnya kami decided utk tidak ke mana-mana november nanti....semua mempunyai kekangan kewangan masing2...2 dari kami nak masuk rumah baru dah...hehe so terpaksa le berkorban sket traveling ni kan...ceyy takde la korban sgt bila bln9 nak jalan, bln12 nak jalan kan...hohoho...so demi memberikan nafas kepada poket, so bye2 Hatyai, bye2 Krabi....hope to see you soon.....hohohoho~

6 comments:

  1. takpe DJ, kalau ade rezeki later2, boleh la continue balik trip itu... kan best kalau duit berkepuk2, bleh pack and go anytime *mode day dreaming tak abih2*

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup insyaAllah...lama dah teringin nakpi sana naik kereta...tp asyik la tak jadi...almaklum, trip menggunakan kapalterbang lebih didahulukan....sbb tiket dah bayarkan...hehehe insyaAllah 1 fine day.... =D

      Delete
  2. ada hikmah nya tu.. ada yg lebih baik insyA...

    ReplyDelete
  3. Tak apa.. rezeki insyallah ada dimana2.. dan bila2 jer.. :D
    bende baik sentiasa dtg twice..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup betul tu...insyaAllah 1 fine day! =D

      Delete