Monday, May 13, 2013

Photobook dah sampei!

post ditulis pada 30 Oktober 2012

setelah ternanti2 dr semalam..bawak ke hari ni..akhirnya smpai gak photobook ke tangan aku..itu pun pas call suzy byk kali dia ckp takde parcel smpai...so aku call sendiri unit daftaran, dia ckp ada...so par pi amek ptg td, n cikwan pun amek la dari dia...so aku nak balik td, singgah umah cikwan amek photobook..yeay excited ok tgk..hehehe tp 1st impression, eh mcm kecik juga kan...hahaha tp ok la kan...yg ni aku buat utk trip ke incredible india!hehehe so aku guna hardcover la...sbb luar dr asean kan...hehehe so memula tgk, suka kualiti photobook..rasanya better than pixajoy...hehehe cuma kurang puas hati ngn skill n art sndiri je la..hehe tp takpela, 1st time kan..pasni leh buat lg cantik2...hehehe dyho pun dah terjebak beli voucher...dia suh aku belikan 2 utk dia, n aku pun terbeli 1 utk aku lg...hehehe tp kali ni harga rm53, tp dpt 52pages...best la kan...hehehe leh wat yg pi umrah n korea pasni utk hardcover...utk softcover ada 2gak voucher so aku nak buat utk cambodia n padang dulu...hehehe dulu kan yg lama2 punya trip dulu...hehehe

2 comments:

  1. Arghh..jelezzz...bila nak start buat photobook ni :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe sila lah buat...hehehehe

      Delete