Friday, July 12, 2019

Meet & Dine, Kajang

aku dah selalu dengar dan usha nama tempat ni, Meet & Dine...memang teringin nak makan sini dan bergambar...tapi sebab luar kawasan sikit, so payah gak la tetiba nak terjah ke situ kan...tapi entah macam mana satu hari mak aku cakap cousin dia nak kawin kat situ...ehhh apa lagi, excited la aku kan...cuma nya kali ni aku leh share ngan korang makanan diorang yang untuk kenduri je la, menu ala carte dia aku tak try pun...ada gak plan nak ke sini lagi lepas kenduri on April tu, tapi sehingga post ini ditulis, tak kesampaian hajat lagi...hahaha ok jom layan gambar sekitar dulu!dinding luar dia ni wajib posing ok!lawo gila!
lawa gila tempat ni, so untuk majlis kawin ni dia buat kat tingkat atas...so moh kita tengok...memang besar laaa kawasan dia kan sesuai buat private function kat atas ni...tapi kalo aku nak kawin sini memang tak laa...hahahaha aku rasa tak muat!hahaha...
makanan yang disediakan memang lauk orang kawin la kan, tapi semuaaaa makanan adalah sedap!terbaik pada aku...sedappp...tapi aku tak puas hati tak dapat rasa western food dia...hahahaha haaa layan je la gambar makanan ya...malas nak sembang panjang...ayam rose dia sedap!bertambah-tambah aku makan...hahaha..
masa kenduri ni, tetiba nampak muka macam kenal sekali kawan sekolah rendah aku weh!gila lah mau dekat 30 tahun tak jumpa!hahahaha...rupanya kakak dia yang kawin dengan cousin mak aku a.k.a uncle aku!hahaha...omggg kecilnya donia kan...takpela, walaupape pun kami berdua still look gorgeous dan tak tuaaa...macam student lagi adalah...eh. hahahahaha...ok bai!

No comments:

Post a Comment